Wil je het ook zo gezellig maken onder de lakens? Hierbij een aantal goede tips.

Gezelligheid onder de lakens begint al met een goede stemming. Zorg dat je je gedachten bij elkaar hebt, een mooie fantasie hebt of dat je de ander gaat verleiden. Je bent dan maar met één ding bezig en dat is met de ander. Dat gaat er voor zorgen dat je samen volop gaat genieten onder de lakens. Maar wat helpt er nog meer voor meer plezier onder de lakens? Afwisselen, regelmaat en steeds wat nieuws proberen, dat kan er voor zorgen dat het spannender wordt. Als je altijd van hetzelfde standje geniet samen, kan het zijn dat het eentonig wordt, probeer daarom de Kamasutra en probeer eens wat leuke standjes uit.

Afwisseling in bed dat is het!

Als je van afwisseling houdt, denk dan eens aan nieuwe standjes, seksspeeltjes, nieuwe locaties, met of zonder kussen (kussen bij de vrouw onder de buik kan erg opwindend zijn), op zijn hondjes of toch liever de standaard standjes? Het kan allemaal, als je er maar voor open staat om eens wat nieuws te proberen zodat het gezellig wordt en blijft onder de dekens.

Tips op een rijtje

Afwisseling is van groot belang, dit heb je zelf in de hand, er zijn seksspeeltjes die je kunnen helpen en je kunt er voor kiezen om inspiratie op te doen van seksfilms. Je kunt samen een seksfilm kijken en kijken of je daar opgewonden van wordt. Dan kun je tijdens de film het voorspel al doen,  de rest maak je dan onder de lakens af. Misschien zorgt dat wel voor extra inspiratie en extra opwindend en is dat net het beetje wat je relatie nodig had om nog dichter bij elkaar te komen. Alle Dildo's online.

Met vriendelijke groet, de redactie van sexshop Desire